Warmteservice

Warmteservice in Tiel en omstreken

De specialisten van Tielloodgieter.nl hebben jarenlange ervaring in de aanleg, renovatie en het onderhoud van de centrale verwarmingen en cv-ketels. Ben je op zoek naar iemand die je thermostaat kan vernieuwen of een nieuwe radiator kan aanleggen? Wij zijn gespecialiseerd in warmteservice! 

Daarnaast zijn onze installateurs ervaren in de aanleg van convectoren en vloerverwarming. Wij leveren kwalitatief en betrouwbaar werk, waarbij wij altijd streven naar duurzaamheid. 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en betaalbare specialist? Wij zijn dé specialist als het gaat om warmteservice in Tiel en omstreken. Vul NU ons offerteformulier in en onze installateurs nemen spoedig contact met je op! 

Cv-ketel

Je cv-ketel zorgt ervoor dat je huis goed verwarmt wordt wanneer jij dat wilt, maar het zorgt er ook voor dat jij een aangename douche kunt nemen. Hoe de cv-ketel dit precies doet? De cv-ketel gebruikt gas, wat met een vonk wordt ontstoken en verbrand. De warmte die hiermee vrijkomt wordt via een warmtewisselaar overgedragen aan het water in de cv-installatie. Het water wordt rondgepompt en hiermee stijgt de temperatuur in je huis. 

Erg interessant allemaal, maar waarom heeft je cv-ketel eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig? De ontsteking en de brander moeten optimaal functioneren en schoon zijn. 

Ook bevat jouw cv-ketel andere onderdelen die in de loop der jaren flinke slijtage hebben kunnen oplopen. Onze monteur/inspecteur zal de gehele installatie doorlopen om te checken of alles in goede staat is. Moet er iets vervangen of gerepareerd worden, dan kunnen wij dit natuurlijk voor je regelen. 

Tijdig en periodiek onderhoud aan je cv-ketel zorgt ervoor dat er geen onnodige energie wordt verspilt. Dit is goed voor het milieu, maar ook zorgt dit voor een besparing in energiekosten. 

Zorg er dus altijd voor dat dit tijdig wordt uitgevoerd door een ervaren specialist op het gebied van warmteservice. Kortom, onderhoud aan de gehele cv-installatie zorgt voor een langere levensduur, een besparing in energiekosten en een schoner milieu. 

Thermostaat

Een goede thermostaat zorgt voor een aangename en afgestemde regeling van de centrale verwarming. Door middel van een goede klokthermostaat of een slimme thermostaat, kan je op gewenste tijdstippen en momenten het huis automatisch laten verwarmen. Het is natuurlijk onnodig om te stoken als je niet thuis bent, maar wel zo prettig als je ’s ochtends wakker wordt in een aangename temperatuur. 

Ook is het mogelijk om de temperatuur op afstand, via een app te kunnen bedienen. Dit voorkomt onnodig verwarmen, wat kosten bespaart en beter is voor het milieu! 

Ontvang nu gratis een offerte!

Radiatoren

Heb jij een verouderde of beschadigde radiator en ben je toe aan iets nieuws? Of zou je graag een tweede radiator willen hebben om wat meer warmte in huis te krijgen? Radiatoren zijn beschikbaar in veel verschillende varianten en maten. 

Het is belangrijk dat de radiator past in het interieur in je huis, maar nog belangrijker is dat de radiator voldoende capaciteit heeft om het oppervlakte te kunnen verwarmen. 

Onze erkende loodgieters hebben jarenlange ervaring in warmteservice. Zo hebben zij kennis en expertise betreft de plaatsing van diverse soorten radiatoren en zijn zij in staat gepast advies te geven voor jouw situatie. Dit maakt je keuze een stuk makkelijker! 

Convectoren

Convectoren zorgen door middel van convectiewarmte voor een gelijkmatige en aangename verwarming van je woning. Ook is een convectorput handig wanneer er beperkte ruimte is. 

Wist je dat convectoren energiezuinig zijn? Een convector trekt koude lucht aan en warmt deze op. De warme lucht stijgt op, hiermee wordt je huis gelijkmatig verwarmd. Wanneer de verwarmde lucht afkoelt, daalt het en vervolgens wordt het opnieuw verwarmd. 

Dit zorgt daarnaast voor minder grote temperatuurverschillen en een mooie afwerking in een convectorput. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken dat je jezelf kunt verbranden aan een gloeiend hete radiator. 

Vloerverwarming

Ben jij aan het verbouwen en wil je gebruikmaken van de mogelijkheid om vloerverwarming te laten plaatsen? Goede keus! Zo heb je nooit meer last van koude voeten. 

Door een gelijkmatige warmtestraling vanuit de vloer, wordt het oppervlakte gelijkmatig en comfortabel verwarmd. Vloerverwarming is net als de convectoren een energiezuinige manier van verwarmen. Door gelijkmatige verwarming, wordt de warmte beter vastgehouden en dit levert een besparing op in energiekosten

Wist je trouwens dat mensen met een huisstofallergie veel voordelen kunnen ervaren van vloerverwarming? Een vloerverwarming kent namelijk een kleinere stofcirculatie! 

Ben je toch een beetje het spoor bijster en weet je niet zo goed wat er geschikt en nodig is voor jouw woning? Vul dan ons offerteformulier in en onze specialisten nemen contact met je op. Samen zullen wij kijken wat er specifiek aan warmteservice gerealiseerd moet worden voor een optimaal resultaat.