Privacy Statement

Privacy Statement & Cookies Tielloodgieter.nl

Privacy Statement & Cookies Tielloodgieter.nl

Wij zijn Tielloodgieter.nl. Wij respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar om onze dienstverlening te kunnen verlenen hebben wij soms persoonlijke gegevens van je nodig. In deze privacyverklaring lees je welke gegevens wij van jou, als aanvragen van een offerte via ons, gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacyverklaring is van toepassing op onze website https://www.tielloodgieter.nl. Jouw gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming beschermd. 

Wij zijn Tielloodgieter.nl. Wij respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar om onze dienstverlening te kunnen verlenen hebben wij soms persoonlijke gegevens van je nodig. In deze privacyverklaring lees je welke gegevens wij van jou, als aanvragen van een offerte via ons, gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacyverklaring is van toepassing op onze website https://www.tielloodgieter.nl. Jouw gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming beschermd. 

Ben je jonger dan 16 jaar?

Wij hebben niet de intentie om persoonlijke gegevens te verzamelen van websitebezoekers en/of offerteaanvragers die jonger zijn dan 16 jaar. Mocht je jonger zijn dan 16 jaar, dan heb je toestemming nodig van je ouders of wettelijk voogd om onze website en diensten te mogen gebruiken. 

Ben je jonger dan 16 jaar?

Wij hebben niet de intentie om persoonlijke gegevens te verzamelen van websitebezoekers en/of offerteaanvragers die jonger zijn dan 16 jaar. Mocht je jonger zijn dan 16 jaar, dan heb je toestemming nodig van je ouders of wettelijk voogd om onze website en diensten te mogen gebruiken. 

Gegevens die wij alleen verzamelen wanneer je een offerteaanvraag doet

Persoonlijke gegevens

Reden

Voor- en achternaam

Omdat een persoonlijke benadering en dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staat, vragen wij je voor- en achternaam. Zo kunnen wij of onze partners jou op een correcte en nette manier aanspreken. 

Telefoonnummer

Om te checken of de offerteaanvraag correct is, zullen wij geregeld telefonisch contact met je opnemen om de aanvraag door te spreken. 

Ook zullen onze partners telefonisch contact met je opnemen om bijvoorbeeld de opdracht telefonisch door te spreken, een afspraak te maken voor een inspectie of uitvoering van de opdracht of om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

E-mailadres

Onze partners hebben jouw e-mailadres nodig om een vrijblijvende, gratis en op maar verzorgde offerte te kunnen sturen. Ook voor andere vragen omtrent de opdracht, kunnen zij per mail contact met je opnemen. 

Overige persoonsgegevens die je ons zelf verstrekt, bijvoorbeeld in de omschrijving van de opdracht in de offerteaanvraag, correspondentie, telefonisch, etc.

Tielloodgieter.nl levert een service waar vraag en aanbod aan elkaar wordt gekoppeld. Jouw opdracht wordt uitgezet bij een van onze partners. Om deze service continu te kunnen verbeteren, kunnen wij extra informatie aan u vragen en deze toevoegen. 

Aanvraag specifieke gegevens

Dit zijn gegevens die over de offerteaanvraag gaat. Deze informatie is erg belangrijk om een effectieve dienstverlening te kunnen bieden. Tevens is dit van belang om een op maat gemaakte offerte te kunnen ontvangen van onze partners. 

Gegevens die wij alleen verzamelen wanneer je een offerteaanvraag doet

Persoonlijke gegevens & Reden

Voor- en achternaam

Omdat een persoonlijke benadering en dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staat, vragen wij je voor- en achternaam. Zo kunnen wij of onze partners jou op een correcte en nette manier aanspreken. 

Telefoonnummer

Om te checken of de offerteaanvraag correct is, zullen wij geregeld telefonisch contact met je opnemen om de aanvraag door te spreken. 

Ook zullen onze partners telefonisch contact met je opnemen om bijvoorbeeld de opdracht telefonisch door te spreken, een afspraak te maken voor een inspectie of uitvoering van de opdracht of om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

E-mailadres

Onze partners hebben jouw e-mailadres nodig om een vrijblijvende, gratis en op maar verzorgde offerte te kunnen sturen. Ook voor andere vragen omtrent de opdracht, kunnen zij per mail contact met je opnemen. 

Overige persoonsgegevens die je ons zelf verstrekt, bijvoorbeeld in de omschrijving van de opdracht in de offerteaanvraag, correspondentie, telefonisch, etc.

Tielloodgieter.nl levert een service waar vraag en aanbod aan elkaar wordt gekoppeld. Jouw opdracht wordt uitgezet bij een van onze partners. Om deze service continu te kunnen verbeteren, kunnen wij extra informatie aan u vragen en deze toevoegen. 

Aanvraag specifieke gegevens

Dit zijn gegevens die over de offerteaanvraag gaat. Deze informatie is erg belangrijk om een effectieve dienstverlening te kunnen bieden. Tevens is dit van belang om een op maat gemaakte offerte te kunnen ontvangen van onze partners. 

Gegevens die wij verzamelen, ongeacht of je een offerteaanvraag doet

Persoonlijke gegevens

Reden

Gegevens over je activiteiten op onze website

Wanneer jij onze website bezoekt, worden er door middel van cookies standaard statistieken van dit bezoek bijgehouden. Denk hierbij aan pagina’s die je bezoekt, hoelang je deze bezoekt, via welk browser je aan het surfen bent en met welk device je aan het surfen bent. 

Deze standaardstatistieken worden gebruikt om enig inzicht te krijgen in de aantrekkelijkheid van onze website en het gebruiksgemak in de navigatie. Deze informatie wordt verzameld door middel van functionele en analytische cookies. Dit doen wij omdat wij jou een optimale ervaring willen bieden op onze website en omdat wij de dienstverlening continu willen verbeteren. 

Gegevens over jouw surfgedrag via verschillende websites

Door middel van marketing cookies kunnen wij bij houden hoe en via welke weg jij de website gebruikt. Wanneer een partner bijvoorbeeld een link naar onze website plaatst en jij via deze link op onze website terecht komt, dan kunnen wij dit inzien in de websitestatistieken via Google Analytics. De cookies die hier geplaatst worden kan je terugvinden onder de namen _ga, _gid en _gat. 

Gegevens die wij verzamelen, ongeacht of je een offerteaanvraag doet

Persoonlijke gegevens & Reden

Gegevens over je activiteiten op onze website

Wanneer jij onze website bezoekt, worden er door middel van cookies standaard statistieken van dit bezoek bijgehouden. Denk hierbij aan pagina’s die je bezoekt, hoelang je deze bezoekt, via welk browser je aan het surfen bent en met welk device je aan het surfen bent. 

Deze standaardstatistieken worden gebruikt om enig inzicht te krijgen in de aantrekkelijkheid van onze website en het gebruiksgemak in de navigatie. Deze informatie wordt verzameld door middel van functionele en analytische cookies. Dit doen wij omdat wij jou een optimale ervaring willen bieden op onze website en omdat wij de dienstverlening continu willen verbeteren. 

Gegevens over jouw surfgedrag via verschillende websites

Door middel van marketing cookies kunnen wij bij houden hoe en via welke weg jij de website gebruikt. Wanneer een partner bijvoorbeeld een link naar onze website plaatst en jij via deze link op onze website terecht komt, dan kunnen wij dit inzien in de websitestatistieken via Google Analytics. De cookies die hier geplaatst worden kan je terugvinden onder de namen _ga, _gid en _gat. 

Wij verwerken jouw persoonsgegevens op basis van de volgende wettelijke grondslagen

Het doel waarmee we persoonsgegevens verzamelen

Wettelijke grondslag

Jouw offerteaanvraag moet worden gekoppeld aan geschikte partners uit dezelfde regio.

Overeenkomst

Om onze dienstverlening aan te kunnen bieden en uit te kunnen voeren, is het nodig om telefonisch of per mail contact met jou op te kunnen nemen.

Overeenkomst

Wij verwerken jouw persoonsgegevens op basis van de volgende wettelijke grondslagen

Het doel waarmee we persoonsgegevens verzamelen & wettelijke grondslag

Jouw offerteaanvraag moet worden gekoppeld aan geschikte partners uit dezelfde regio.

Overeenkomst

Om onze dienstverlening aan te kunnen bieden en uit te kunnen voeren, is het nodig om telefonisch of per mail contact met jou op te kunnen nemen.

Overeenkomst

Offerteaanvraag

Wanneer jij een offerteaanvraag doet, worden deze ingevulde gegevens gebruikt om onze dienstverlening te kunnen verlenen. 

Offerteaanvraag

Wanneer jij een offerteaanvraag doet, worden deze ingevulde gegevens gebruikt om onze dienstverlening te kunnen verlenen. 

Nieuwsbrief

Tielloodgieter.nl verstuurt soms nieuwsbrieven aan de offerteaanvragers. Wij proberen een langdurige en persoonlijke relatie met je op te bouwen, daarom zouden wij je zo nu en dan aanbiedingen, acties en ander nieuws willen toesturen. Jouw contactgegevens gebruiken wij om deze informatie te verstrekken. Dit is altijd in een gerechtvaardigd belang. Wanneer je dit liever niet hebt, dan kan je altijd jezelf afmelden via de link in de mail.

Wij zullen jouw gegevens enkel gebruiken voor bovenstaande doelen, of voor een doel dat hier nauw mee samenhangt. Je gegevens worden nooit voor andere doeleinden of op onverwachtse manieren gebruikt. 

Nieuwsbrief

Tielloodgieter.nl verstuurt soms nieuwsbrieven aan de offerteaanvragers. Wij proberen een langdurige en persoonlijke relatie met je op te bouwen, daarom zouden wij je zo nu en dan aanbiedingen, acties en ander nieuws willen toesturen. Jouw contactgegevens gebruiken wij om deze informatie te verstrekken. Dit is altijd in een gerechtvaardigd belang. Wanneer je dit liever niet hebt, dan kan je altijd jezelf afmelden via de link in de mail.

Wij zullen jouw gegevens enkel gebruiken voor bovenstaande doelen, of voor een doel dat hier nauw mee samenhangt. Je gegevens worden nooit voor andere doeleinden of op onverwachtse manieren gebruikt. 

Beveiliging

Omdat wij het erg belangrijk vinden dat jouw gegevens goed worden beschermd tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding, hebben wij diverse maatregelen getroffen. Jouw gegevens worden beschermd door middel van:

  • encryptie (versleuteling) van digitale bestanden die persoonsgegevens bevatten;
  • beveiliging van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL), of een vergelijkbare technologie;
  • de toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben;
  • geheimhoudingsverklaringen van werknemers;
  • back-up van de gegevens.
 

Beveiliging

Omdat wij het erg belangrijk vinden dat jouw gegevens goed worden beschermd tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding, hebben wij diverse maatregelen getroffen. Jouw gegevens worden beschermd door middel van:

  • encryptie (versleuteling) van digitale bestanden die persoonsgegevens bevatten;
  • beveiliging van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL), of een vergelijkbare technologie;
  • de toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben;
  • geheimhoudingsverklaringen van werknemers;
  • back-up van de gegevens.
 

Bewaartermijn

Jouw gegevens zullen nooit langer worden bewaard dan dat wij ze nodig hebben.

Bewaartermijn

Jouw gegevens zullen nooit langer worden bewaard dan dat wij ze nodig hebben.

Met wie worden jouw persoonlijke gegevens gedeeld?

Verwerkers

Jouw gegevens worden enkel gedeeld met partijen die noodzakelijk zijn om onze dienstverlening aan te kunnen bieden. Zo kun je denken aan de partij die onze webhosting verzorgt. Met dergelijke partijen wordt een verwerkersovereenkomst aangegaan, waar overeengekomen is dat zij zorgvuldig met je gegevens omgaan. Er worden ook hier alleen gegevens gedeeld die noodzakelijk zijn om van hun dienstverlening gebruik te kunnen maken.  Deze partijen gebruiken je gegevens alleen in overeenstemming met de opgegeven instructies en niet voor eigen doeleinden. Deze partijen worden aangeduid als “verwerkers” in de zin van de relevante wetgeving.

Derden

Om onze dienstverlening aan te kunnen bieden en te kunnen verlenen, worden jouw gegevens gedeeld met derden. Dit zijn de partijen die jou een opmaat gemaakte offerte kunnen uitsturen om je te kunnen helpen met de opdracht. Ook met deze partijen wordt duidelijk afgesproken om zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Zij zullen de door jou ingevulde gegeven dan ook alleen gebruiken voor het doel waarvoor zij de gegevens hebben verkregen, namelijk: het uitbrengen van een gepaste, opmaat gemaakte offerte. 

Met wie worden jouw persoonlijke gegevens gedeeld?

Verwerkers

Jouw gegevens worden enkel gedeeld met partijen die noodzakelijk zijn om onze dienstverlening aan te kunnen bieden. Zo kun je denken aan de partij die onze webhosting verzorgt. Met dergelijke partijen wordt een verwerkersovereenkomst aangegaan, waar overeengekomen is dat zij zorgvuldig met je gegevens omgaan. Er worden ook hier alleen gegevens gedeeld die noodzakelijk zijn om van hun dienstverlening gebruik te kunnen maken.  Deze partijen gebruiken je gegevens alleen in overeenstemming met de opgegeven instructies en niet voor eigen doeleinden. Deze partijen worden aangeduid als “verwerkers” in de zin van de relevante wetgeving.

Derden

Om onze dienstverlening aan te kunnen bieden en te kunnen verlenen, worden jouw gegevens gedeeld met derden. Dit zijn de partijen die jou een opmaat gemaakte offerte kunnen uitsturen om je te kunnen helpen met de opdracht. Ook met deze partijen wordt duidelijk afgesproken om zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Zij zullen de door jou ingevulde gegeven dan ook alleen gebruiken voor het doel waarvoor zij de gegevens hebben verkregen, namelijk: het uitbrengen van een gepaste, opmaat gemaakte offerte. 

Doorgifte

Wij zullen je gegevens alleen binnen de Europese Unie verwerken. Buiten de Europese Unie verwerken wij alleen je gegevens, als dat land een passend beschermingsniveau biedt voor je gegevens.

Doorgifte

Wij zullen je gegevens alleen binnen de Europese Unie verwerken. Buiten de Europese Unie verwerken wij alleen je gegevens, als dat land een passend beschermingsniveau biedt voor je gegevens.

Links

Op onze website kan je mogelijk links naar andere websites terugvinden. Wij zouden graag kenbaar willen maken dat wij  niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. Check altijd de privacy verklaring. 

Links

Op onze website kan je mogelijk links naar andere websites terugvinden. Wij zouden graag kenbaar willen maken dat wij  niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. Check altijd de privacy verklaring. 

Cookies

Cookkies zijn kleine tekstbestanden die via de server van een website naar een browser wordt gestuurd. De webbrowser slaat dit bestand op, op je device. Jouw device (laptop, tablet, smartphone, etc.) krijgt een uniek nummer waarmee onze website jouw bezoek op een later tijdstip weer herkent. Zo kan er een gedeelte van de website sneller geladen worden. Dit wordt gebruikt om jouw ervaring op onze website te kunnen verbeteren. Ook zorgen cookies ervoor dat de website snel en veilig is en dat eventuele foutmeldingen kunnen worden herkend. 

Toch niet zo’n fan van cookies? Je kan de cookies altijd via je browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Dan worden er geen cookies meer opgeslagen als je onze website bezoekt. Let op, zonder het gebruik van cookies kan de website minder goed en prettig functioneren.

Cookies

Cookkies zijn kleine tekstbestanden die via de server van een website naar een browser wordt gestuurd. De webbrowser slaat dit bestand op, op je device. Jouw device (laptop, tablet, smartphone, etc.) krijgt een uniek nummer waarmee onze website jouw bezoek op een later tijdstip weer herkent. Zo kan er een gedeelte van de website sneller geladen worden. Dit wordt gebruikt om jouw ervaring op onze website te kunnen verbeteren. Ook zorgen cookies ervoor dat de website snel en veilig is en dat eventuele foutmeldingen kunnen worden herkend. 

Toch niet zo’n fan van cookies? Je kan de cookies altijd via je browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Dan worden er geen cookies meer opgeslagen als je onze website bezoekt. Let op, zonder het gebruik van cookies kan de website minder goed en prettig functioneren.

Wijziging van de Privacy Statement

Wij zouden, wanneer nodig, de privacyverklaring kunnen aanpassen op elk gewenst moment. Wanneer er drastische veranderingen plaatsvinden, dan zullen wij dit als melding op onze website kenbaar maken. De meest recente Privacy Statement kan je vinden op: https://www.tielloodgieter.nl/privacy-statement/

Wijziging van de Privacy Statement

Wij zouden, wanneer nodig, de privacyverklaring kunnen aanpassen op elk gewenst moment. Wanneer er drastische veranderingen plaatsvinden, dan zullen wij dit als melding op onze website kenbaar maken. De meest recente Privacy Statement kan je vinden op: https://www.tielloodgieter.nl/privacy-statement/ 

Jouw rechten

Omdat wij persoonlijke gegevens van je verwerken, heb je natuurlijk altijd het recht om:

  • inzage te vragen in jouw persoonlijke gegevens;
  • ons te vragen om correctie, beperking of wissing van gegevens uit te voeren;
  • ons te vragen om een kopie van jouw gegevens;
  • een bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw gegevens;
  • een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je denkt dat wij je gegevens onrechtmatig verwerken;
  • de toestemming om je gegevens te verwerken weer in te laten trekken. Vanaf het moment dat je de toestemming intrekt mogen wij geen gegevens meer van je verwerken.

Jouw rechten

Omdat wij persoonlijke gegevens van je verwerken, heb je natuurlijk altijd het recht om:

  • inzage te vragen in jouw persoonlijke gegevens;
  • ons te vragen om correctie, beperking of wissing van gegevens uit te voeren;
  • ons te vragen om een kopie van jouw gegevens;
  • een bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw gegevens;
  • een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je denkt dat wij je gegevens onrechtmatig verwerken;
  • de toestemming om je gegevens te verwerken weer in te laten trekken. Vanaf het moment dat je de toestemming intrekt mogen wij geen gegevens meer van je verwerken.

Bij vragen of opmerkingen over onze privacyverklaring kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Bij vragen of opmerkingen over onze privacyverklaring kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Contact

Kroon Commerce

De Hennepe 383

4003 BD Tiel

KvK-nummer: 71628967

Telefoonnummer: 06-52608558

E-mailadres: [email protected]

Contact

Kroon Commerce

De Hennepe 383

4003 BD Tiel

KvK-nummer: 71628967

Telefoonnummer: 06-52608558

E-mailadres: [email protected]

Laatste aanpassing op 23 december 2020

Laatste aanpassing op 23 december 2020