Onderhoudswerkzaamheden

Preventief Onderhoud in Tiel en omstreken

Periodiek en preventief onderhoud zorgt voor veel voordelen. Door regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit te (laten) voeren, voorkom je vervelende storingen, lekkages en andere onverwachte nare omstandigheden. 

Daarnaast kan tijdig onderhoud de levensduur verhogen en verspillingen voorkomen. Wij zijn beschikbaar voor alle vormen van onderhoudswerkzaamheden in Tiel en omstreken. Denk bij preventief onderhoud bijvoorbeeld aan:

Preventief onderhoud aan de CV-ketel

Je cv-ketel zorgt ervoor dat je huis goed verwarmt wordt wanneer jij dat wilt, maar het zorgt er ook voor dat jij een aangename douche kunt nemen. Hoe de cv-ketel dit precies doet? De cv-ketel gebruikt gas, wat met een vonk wordt ontstoken en verbrand. De warmte die hiermee vrijkomt wordt via een warmtewisselaar overgedragen aan het water in de cv-installatie. Het water wordt rondgepompt en hiermee stijgt de temperatuur. 

Erg interessant allemaal, maar waarom heeft je cv-ketel eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig? De ontsteking en de brander moeten optimaal functioneren en schoon zijn. Ook bevat jouw cv-ketel andere onderdelen die in de loop der jaren flinke slijtage hebben kunnen oplopen. 

Onze monteur/inspecteur zal de gehele installatie doorlopen om te checken of alles in goede staat is. Moet er iets vervangen of gerepareerd worden, dan kunnen wij dit natuurlijk voor je regelen. 

Tijdig, periodiek en preventief onderhoud aan je cv-ketel zorgt ervoor dat er geen onnodige energie wordt verspilt. Dit is goed voor het milieu, maar ook zorgt dit voor een besparing in energiekosten. 

Kortom, onderhoud aan de gehele cv-installatie zorgt voor een langere levensduur, een besparing in energiekosten en een schoner milieu. 

Ontvang nu gratis een offerte!

Preventief onderhoud aan Dakwerk

Ter voorbereiding op een regenachtige winterperiode, is het verstandig om in het voorjaar de dakgoten en het dak te laten inspecteren. Laat het vuil verwijderen en wellicht nodige reparaties uitvoeren. Zo voorkom je onnodige en vervelende lekkages. 

Durf je zelf niet het dak op? Dat is geen probleem, onze dakdekkers helpen je graag! Vul NU ons offerteformulier in en ontvang gratis een vrijblijvende offerte!

Onderhoud & ISDE-Subsidie: Bespaar Energie en krijg Geld terug!

Mocht jij preventief onderhoud willen laten uitvoeren en combineer je dit met een duurzame en/of energiebesparende oplossing? Dan kan jij aanspraak doen op de landelijke isolatie subsidie voor huiseigenaren (ISDE-subsidie).

Met deze subsidieregeling wordt het preventieve onderhoud aan jouw woning een stukje aantrekkelijker. Zo kan je bijvoorbeeld bij het onderhoud aan je dak er ook voor kiezen het (verder) te laten isoleren. Dakisolatie scheelt in energiekosten en daarbij kan je een fors bedrag gesubsidieerd krijgen!

Zou jij je huis verder willen isoleren, maar weet je nog niet zo goed wat en hoe? Bekijk dan eens het artikel “Alles over isoleren” op Milieu Centraal. Hier lees je alles wat je moet weten!

Weet je toevallig al wat je wilt? Ga je verder met dakisolatie, gevelisolatie of hoogrendementsglas? Op Rijksdienst voor Ondernemend Nederland lees je meer informatie over hoe je aanspraak kunt doen op de ISDE-subsidie. Ook kun je daar vinden aan welke voorwaarden je moet voldoen. 

Het verder isoleren van je dakwerk of het kiezen voor een duurzame cv-ketel, zorgt direct voor energiebesparing! Daarnaast is dit goed voor het milieu. Als je het ons vraagt is het uitvoeren van preventief onderhoud in combinatie met de ISDE-subsidie een erg goede keuze.

Ben jij dus van plan om het (preventieve) onderhoud aan je huis te combineren met isolatie of verduurzaming, kijk dan even naar deze subsidieregeling. Benieuwd hoeveel geld je terug kan krijgen? Maak dan gebruik van de Rekentool ISDE voor woningeigenaren.