Loodgieterswerk

Nummer 1 Loodgieter in Tiel en omstreken

Ben jij op zoek naar een betrouwbare, vakkundige en betaalbare loodgieter, installateur of inspecteur voor de aanleg of het onderhoud van je riolering, gas-, water- en afvoerleidingen, badkamer of toilet? Of heb je een spoedklus waar snel een specialist voor moet worden ingeschakeld? 

Wij staan voor jou klaar en helpen je graag uit de brand. Wij zijn onder andere beschikbaar in het Gelderse Tiel, Buren, Culemborg en Geldermalsen, Zoelen, Ophemertt, etc. Vul nu ons offerteformulier in en ontvang een gratis en vrijblijvende offerte. 

Warmteservice

Een warm en fijn thuiskomen, dat is wel zo prettig. Jouw cv-ketel is het hart van de centrale verwarmingsinstallatie in jouw huishouden en zorgt voor een aangename temperatuur op de momenten dat jij dat wilt. 

Hoe dit precies werkt? Zodra jij via de thermostaat aangeeft dat je de temperatuur wilt verhogen of op het moment dat je de warme kraan opendraait, zorgt een brander ervoor dat water wordt verwarmd. Dit verwarmde water wordt vervolgens door een circulatiepomp naar de radiatoren of kraan gepompt. 

Klinkt erg simpel, maar wat als je cv-ketel, boiler of geiser aan vervanging toe is? 

Kies je dan voor een Combiketel, hr-ketel (hoogrendementsketel) of een hybride cv-ketel? Je hebt ze in alle soorten en maten, maar welke is dan optimaal geschikt voor jou? En is het bijvoorbeeld gunstiger een cv ketel te kopen of huren? 

De loodgieters waar Tielloodgieter.nl mee samenwerkt, helpen jou graag de juiste keuze te maken. Zo onderhouden wij bestaande cv-ketels, plaatsen wij gehele nieuwe centrale verwarmingsinstallaties of verhelpen wij storingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles correct en veilig wordt geïnstalleerd, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Benieuwd of wij jou kunnen helpen? Laat een bericht achter en wij nemen snel contact met je op!

Riolering

Heb jij stankoverlast, een verstopte afvoer of wateroverlast? De kans is dan erg groot dat je riolering verstopt zit, erg vervelend natuurlijk! Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het opsporen van het probleem. Wij komen graag bij je langs om te inspecteren waar het probleem verborgen zit. 

Onze loodgieters hebben erg veel ervaring in hun vakgebied en weten deze problemen grondig aan te pakken. Problemen worden vakkundig en snel opgelost waarbij altijd wordt gestreefd naar een duurzame en lange termijn oplossing. Natuurlijk denken wij met je mee en bespreken wij samen wat hier de beste oplossing voor is. 

Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook de aanleg van een nieuw riool realiseren. Dit kunnen wij realiseren voor bijvoorbeeld bestaande woningen en nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden, woningcorporaties, enzovoorts. 

Ontvang nu gratis een offerte!

Waterleiding & Gasleiding

De aanleg van een nieuwe waterleiding is erg specialistisch werk, waarbij rekening gehouden moet worden met verschillende factoren. Leidingen moeten lekdicht en veilig worden aangelegd, dit is namelijk van levensbelang. 

Ons advies is dan ook om een vakkundig specialist in te schakelen zodat je zeker bent dat dit op een correcte en veilige manier wordt gerealiseerd. 

Ook speelt hygiëne hierin een erg belangrijke rol. Je wilt natuurlijk niet douchen of wassen met onhygiënisch water. Dit kan grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Laat je waterleiding vakkundig aanleggen door onze loodgieters. Wij zijn beschikbaar voor klussen in Tiel en omstreken. 

Op zoek naar iemand die het leidingwerk moet inspecteren? Maak een afspraak met ons door het offerteformulier in te vullen en onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Lekkage en vochtbestrijding

Heb je last van lekkage en weet je niet waar dit vandaan komt? Er zijn verschillende soorten lekkages waar je mee te maken kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan daklekkages, lekkages in de waterleiding en lekkage in de afvoerbuis. 

Voorkom ernstige waterschade en schakel onze hulp in. Onze loodgieters zijn ervaren, vakkundig en enthousiast om jou te komen helpen. Wij helpen jou in het herkennen, opsporen en herstellen van lekkages. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op! 

ISDE-Subsidie: bespaar energie en krijg geld terug!

Wist je dat je in Nederland aanspraak kan doen op een landelijke isolatie subsidie voor huiseigenaren? Deze subsidie staat ook wel bekend als de ISDE-subsidie

Met deze subsidieregeling wordt energie besparen voor jou een stukje aantrekkelijker! Je kan namelijk aanspraak doen op een fors bedrag. 

Ben jij van plan om een hr-ketel, zonneboiler of warmtepomp aan te schaffen? Op Rijksdienst voor Ondernemend Nederland lees je meer informatie over hoe je aanspraak kunt doen op de ISDE-subsidie en aan welke voorwaarden je moet voldoen. 

Daarnaast is het natuurlijk altijd prettig dat een groene verwarmingsketel of boiler van zichzelf al veel energie bespaart. Dit zie je dan ook terug op de energierekening! 

Ben jij dus van plan om je huis verder te isoleren en/of verduurzamen, kijk dan even naar deze subsidieregeling. Benieuwd hoeveel geld je terug kan krijgen? Maak dan even gebruik van de Rekentool ISDE voor woningeigenaren.