Dakbedekking, Lood- en Zinkwerk

Nummer 1 Dakdekker in Tiel en omstreken

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en betaalbare dakdekker in Tiel en omstreken? Kijk dan niet verder! Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring in het herstellen, renoveren of vernieuwen van platte en schuine daken. Hierbij kan je denken aan bitumen, koperen en zinken daken. 

Ook voor inspecties of gevelbekleding, kun je bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij boeiboorden herstellen, dakgoten schoonmaken en betimmeren en dakkapellen plaatsen. Benieuwd wat het kost? Vul ons offerteformulier in en ontvang snel en gratis een offerte!

Bitumen Dakbedekking

Wist je dat een plat dak veel kwetsbaarder is dan een pannendak? Vereniging Eigen Huis adviseert het platte dak twee keer per jaar te laten inspecteren. Let er wel op dat je dit op het juiste moment laat doen. 

Zomerse temperaturen maken de bitumen erg zacht, terwijl dit in de winterperiode juist erg hard wordt. In winterse omstandigheden, onder 15°C, kan de bitumen sneller versplinteren. 

Het advies is dan ook om je bitumen dakbedekking in het voorjaar of het najaar te laten inspecteren en wanneer nodig de onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren. 

Heeft jouw platte dak openstaande dakranden? Check hier dan extra goed of er onderhoud nodig is. De openstaande dakranden krijgen flink wat meer te verduren qua weersomstandigheden. Dakbedekking met leislag gaat na verloop van tijd ontbinden, waardoor hemelwater het onderliggende materiaal kan laten oxideren. 

Verder adviseren wij je:

Ben je op zoek naar een ervaren specialist die jou kan helpen met de aanleg of het onderhouden van je bitumen dakbedekking? Voorkom onnodige lekkages en laat onze gespecialiseerde dakdekkers jouw platte dak inspecteren, onderhouden, repareren of vernieuwen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en wij helpen je graag! 

Ontvang nu gratis een offerte!

Lood- en Zinkwerk

Lood- en zinkwerk, een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing als het gaat om het afdichten van daken en de afvoer van regenwater. Heb jij een kapotte regenpijp, een lekkende dakgoot of wil je het lood- en zinkwerk laten vernieuwen? 

Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en komen graag langs om jouw probleem op te lossen. Ook voor spoedklussen als lekkage en stormschade staan onze dakdekkers paraat. Neem direct contact met ons op en wij kijken graag waar wij je kunnen helpen. 

Gevelbekleding

Heb je een schuin dak en zou je toch wat meer ruimte en lichtinval willen? Een dakkapel is hier een erg goede oplossing voor. Onze vakkundige dakdekkers zorgen voor een optimaal resultaat. 

Wij komen graag langs om jouw wensen en mogelijkheden te kunnen bespreken. Zodra alles helder is, gaan wij pragmatisch en vakkundig te werk. Ook voor de bekleding van boeioorden, betimmering van goten of windveren staan wij voor je klaar!

Dakdekker & ISDE-Subsidie: Bespaar Energie en krijg Geld terug!

Wist je dat je in Nederland aanspraak kan doen op een landelijke isolatie subsidie voor huiseigenaren? Deze subsidie staat ook wel bekend als de ISDE-subsidie. Met deze subsidieregeling wordt energie besparen voor jou een stukje aantrekkelijker! Je kan namelijk aanspraak doen op een fors bedrag. 

Zou jij je huis verder willen isoleren, maar weet je nog niet zo goed wat en hoe? Bekijk dan eens het artikel “Alles over isoleren” op Milieu Centraal. Hier lees je alles wat je moet weten!

Weet je toevallig al wat je wilt? Ga je verder met dakisolatie, gevelisolatie of hoogrendementsglas? Op Rijksdienst voor Ondernemend Nederland lees je meer informatie over hoe je aanspraak kunt doen op de ISDE-subsidie en aan welke voorwaarden je moet voldoen. 

Daarnaast is het natuurlijk altijd prettig dat je met het isoleren van een schuin dak, het gebruik van HR++ glas of het isoleren van je spouwmuren en vloer van zichzelf al veel energie bespaart. Dit zie je dan ook terug op de energierekening! 

Ben jij dus van plan om je huis verder te isoleren en/of verduurzamen, kijk dan even naar deze subsidieregeling. Benieuwd hoeveel geld je terug kan krijgen? Maak dan even gebruik van de Rekentool ISDE voor woningeigenaren.