Sanitair

Badkamer renovatie of Toilet verbouwing? Neem NU contact met ons op!

Is jouw badkamer aan vervanging toe, blijft je toilet lopen of lekt je kraan? Dan is het wellicht tijd om je badkamer renovatie of toilet renovatie in gang te zetten! 

Wij adviseren jou graag in de keuze, natuurlijk houden wij rekening met jouw wensen en de mogelijkheden! Als alles helder is, komen wij de toilet of badkamer renovatie graag bij je verzorgen. 

Wil toch liever je badkamer of toilet laten repareren, ook dit kunnen wij voor je doen!

Dit alles doen wij het liefst in de regio Tiel, Ophemert, Buren, Geldermalsen, Echteld, Zoelen, etc. Staat jouw woonplaats er niet tussen? Geen paniek, vul het offerteformulier in en wij nemen contact met je op. 

Badkamer Renovatie

Ben jij op zoek naar een badkamerspecialist die voor jou het sanitair professioneel kan installeren? Onze vakmannen staan voor jou klaar! 

Kies je voor die geweldige en luxe regendouche die altijd al op je verlanglijstje stond of kies je toch voor een ligbad met bubbels en massagestralen, of wellicht beide? 

Onze installateurs staan te popelen om jouw badkamer renovatie te verzorgen! Samen kijken wij naar alle opties en mogelijkheden voor jouw ultieme badkamer installatie.

Mocht je jezelf alvast willen voorbereiden, denk dan eens na over de belangrijkste punten voor je badkamerverbouwing:

Ben je benieuwd hoe je jouw badkamer tegelijkertijd een stukje duurzamer kan maken? Neem dan eens een kijkje op Milieu Centraal. Zij geven 6 tips voor een duurzame badkamer. 

Naast het plaatsen van sanitaire voorzieningen kunnen onze specialisten ook bouwkundige werkzaamheden, timmerwerk of betegeling voor jou uit handen nemen. Reparaties, renovaties en inspecties is tevens mogelijk. 

Jij kiest, wij vernieuwen, renoveren of repareren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op!

Ontvang nu gratis een offerte!

Toilet Renovatie

Heb jij een verstopt toilet of is het oud en vervallen? Dan is het misschien eens tijd om je toilet te laten vernieuwen, renoveren of repareren. Of misschien ben je jezelf aan het oriënteren over hoe je het toilet wat duurzamer kunt maken? 

Het is misschien niet iets waar je zo 1,2,3 aan denkt en misschien klinkt het zelfs wel een beetje raar, maar ook je toilet kan je flink verduurzamen. Op het toilet wordt tegenwoordig nog veel water verspilt.

Door gebruik te maken van duurzame en energiebesparende materialen en systemen kan je het waterverbruik enorm terugdringen. Dit is goed voor het milieu en goed voor de spaarrekening!

Heb je ooit gehoord van een grijswatersysteem? Dit is een duurzame oplossing waarbij bijvoorbeeld douchwater wordt opgevangen dat wordt gebruikt om de wc door te trekken. 

Daarnaast zou je ervoor kunnen kiezen om een toilet te installeren met een waterbesparingsknop. Het is namelijk niet nodig om de gehele inhoud van de stortbak weg te spoelen. Dit is gemiddeld zo’n 10 liter! Met een waterbesparingsknop kun je gemakkelijk de hoeveelheid water per spoelbeurt doseren. Ideaal voor de kleine boodschap! 

Ook kan je er natuurlijk voor kiezen de inhoud van de stortbak iets te verkleinen. Zo kan je per spoelbeurt namelijk als vrij snel en eenvoudig water besparen. 

Onze specialisten kunnen jou natuurlijk adviseren in alle mogelijkheden. Samen kijken wij naar jou wensen en de mogelijkheden. Benieuwd naar de kosten? Vul NU het offerteformulier in en ontvang snel een vrijblijvende offerte